Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde papağan görmek

Rüyada evde papağan görmek

Rüyada evde papağan görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, o masumların bedduasını alacağına işaret eder.

Rüyada evde papağan gördüyseniz:

  • Evinizde maddi durumunuzu olumlu etkileyecek değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada evde papağan görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına, getirisinden daha fazla olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor papağan görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada papağanın ısırdığını görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah papağan görmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada papağan beslemek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalettir.

Rüyada beyaz papağan yakalamak isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına tabir olunur.

Rüyada papağan ve yavrusunu görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı papağan görmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments