Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde ördek beslemek

Rüyada evde ördek beslemek

Rüyada evde ördek beslemek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada evde ördek beslemek gördüyseniz:

  • Belirsiz ortam veya karışıklıklar atacağınız adımların istediğiniz sonuçları verip vermeyeceğini tahmini zorlaştırabilir.

Rüyada evde ördek beslemek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, huzurlu hissedileceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada yavru ördek beslemek hastalıktan şifa bulmaya, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ördek beslemek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ördek beslemek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada ördek yavrusu beslemek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine inanılır.

Rüyada evde kedi beslemek hayır getirecek bir işe girileceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına delalettir.

Rüyada evde kaplumbağa beslemek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde güvercin beslemek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments