Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek beslemek

Rüyada ördek beslemek

Rüyada ördek beslemek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, dış ticarete atılacağına, ticaret ehli kimse olacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada ördek beslemek gördüyseniz:

  • Olan biteni tam olarak anlayabilmek için zaman istemelisiniz.

Rüyada beyaz ördek beslemek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, hiç istemediği işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde ördek beslemek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada yavru ördek beslemek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına yorulur.

Rüyada ördek beslemek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına delalettir.

Rüyada ördek yavrusu beslemek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil ördek avlamak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, olmayacak hayallere kapılacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş ördek yemek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına delalettir.

Rüyada ördek kovalaması görmek emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments