Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde leylek görmek

Rüyada evde leylek görmek

Rüyada evde leylek görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde leylek gördüyseniz:

  • Bir ayrılık olabilir.

Rüyada evde leylek görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi leylek görmek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada leyleği uçarken görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan leylek görmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, işlerinin karışacağına, neşesine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada leylek eti yemek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yuvada leylek görmek ticarette başarılı olacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada denizin içinde leylek görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına delalet eder.

Rüyada yuvasında leylek görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments