Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leyleği uçarken görmek

Rüyada leyleği uçarken görmek

Rüyada leyleği uçarken görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, yeni malların alınacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada leyleği uçarken gördüyseniz:

  • Moralinizin bozulduğu noktada yaratıcı düşünmek size iyi gelecek.

Rüyada leylekleri uçarken görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine alamet eder.

Rüyada leylek uçarken görmek çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada leyleği uçarken görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi leylek görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada havada uçan leylek görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde leylek görmek bundan da son derece mutlu olacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan leylek görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, büyük bir sorun oluşacağına inanılır.

Rüyada leylek görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments