Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan leylek görmek

Rüyada uçan leylek görmek

Rüyada uçan leylek görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, her daim bereketli işler yapacağına, sağlığın da bozulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan leylek gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada leyleklerin uçtuğunu görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada uçan leylek sürüsü görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada leyleğin uçtuğunu görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada havada uçan leylek görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, dış ticarete atılacağına rivayet eder.

Rüyada uçan leylek görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına inanılır.

Rüyada evde leylek görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada leylek yakalamak maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz leylek görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, mutluluğu yakalayacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments