Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuvada leylek görmek

Rüyada yuvada leylek görmek

Rüyada yuvada leylek görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, yüküne ortak olacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, doğru işler yapacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına işarettir.

Rüyada yuvada leylek gördüyseniz:

  • Bazı konuların giderek daha da karışık hale geleceği hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada yuvada leylek görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine yorulur.

Rüyada leyleği yuvasında görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yuvasında leylek görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada leyleği yuvada görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına işaret eder.

Rüyada leyleğin yuva yaptığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada leyleklerin geldiğini görmek hayal kırıklığına, aksiliklerin son bulacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada leylek sevmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine delalettir.

Rüyada gece leylek görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments