Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuvasında leylek görmek

Rüyada yuvasında leylek görmek

Rüyada yuvasında leylek görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yuvasında leylek gördüyseniz:

  • Para açısından güçlüsünüz.

Rüyada yuvada leylek görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada leyleği yuvada görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, bir ömür olacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine yorulur.

Rüyada leyleği yuvasında görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kazanç kapılarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada yuvasında leylek görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, mutluluğunu çoğaltacağına yorulmaktadır.

Rüyada leyleğin yuva yaptığını görmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük leylek görmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leylek beslemek kurulu düzenin bozulacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına tabir olunur.

Rüyada havada uçan leylek görmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, alkış alacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments