Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi leylek görmek

Rüyada mavi leylek görmek

Rüyada mavi leylek görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada mavi leylek gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilerle hareket etmeniz durumunda yanlış yapabilirsiniz.

Rüyada mavi leylek görmek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz leylek görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalet eder.

Rüyada çok büyük leylek görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, sevdiği insanların olacağına rivayet eder.

Rüyada evin çatısında leylek görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına işaret eder.

Rüyada leyleğin öldüğünü görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara leylek görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, kişinin rahat nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leylek ve yavrusu görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada leylekleri uçarken görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments