Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kirli su görmek

Rüyada evde kirli su görmek

Rüyada evde kirli su görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, günah işleyeceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, işlerinin hafifleyeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işaret eder.

Rüyada evde kirli su gördüyseniz:

  • Sizi manipüle etmeye çalışan ya da sinirlendiren kişiler olabilir.

Rüyada evde kirli su görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, düşmanlarının güçleneceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli su temizlemek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli bardaktan su içmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, malının, parasının ve makamının artacağına inanılır.

Rüyada kirli suyun aktığını görmek rahat şekilde geçineceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, verilen kararların geri çekileceğine yorulur.

Rüyada kirli çamaşır suyu görmek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kirli su içtiğini görmek işlerinde yenilikler yapacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli sel suyu görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, bereket ve zenginlik olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments