Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli çamaşır suyu görmek

Rüyada kirli çamaşır suyu görmek

Rüyada kirli çamaşır suyu görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, zorluklarla boğuşulacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına işarettir.

Rüyada kirli çamaşır suyu gördüyseniz:

  • Bazen zorlayarak istediğinizi elde edemeyebilirsiniz, beklemek ya da arka planda kalmak süreç içinde daha iyi sonuç verebilir.

Rüyada kirli çamaşır suyu görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, kazançlı çıkacağına, kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kirli çamaşırlarını görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırı kirli görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kirli çamaşır görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kirli iç çamaşırı yıkamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kirli çamaşır getirdiğini görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine inanılır.

Rüyada birikmiş kirli çamaşır görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada banyoda kirli çamaşır görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments