Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli su içtiğini görmek

Rüyada kirli su içtiğini görmek

Rüyada kirli su içtiğini görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, sorunlar altında ezileceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına tabir olunur.

Rüyada kirli su içtiğini gördüyseniz:

  • Maddi konularda sezgileriniz artıyor.

Rüyada kirli su içtiğini görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret eder.

Rüyada kirli su içmemek kendisini çok yıpratacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına alamet eder.

Rüyada iç çamaşırını kirli görmek tatsız durumların yaşanacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına delalet eder.

Rüyada kirmizi iç çamaşiri giymek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada iç çamaşırı kirli görmek hasta ve zor geçireceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırının kirlendiğini görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada kirli iç çamaşırı yıkamak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli erkek iç çamaşırı görmek ticarette ilerleyeceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments