Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefene görmek

Rüyada kefene görmek

Rüyada kefene görmek her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına delalettir.

Rüyada kefene gördüyseniz:

  • Sizin de, kendi pozisyonunuzda veya fikirlerinizde ısrarcı olmanız durumunda olaylar iyice kontrolden çıkabilir.

Rüyada kefende bebek görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini kefen içinde görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, huzurlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi kefenini almak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, bir yere taşınmaya, çok büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine kefen giydirmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine delalettir.

Rüyada bebek kefeni görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Rüyada ölü kefenlenirken görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına alamet eder.

Rüyada kefenlenmiş insan görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kefene sarılmış birini görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments