Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü kara kedi görmek

Rüyada bir sürü kara kedi görmek

Rüyada bir sürü kara kedi görmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine inanılır.

Rüyada bir sürü kara kedi gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde, duygularınıza karşınızdaki insana yansıttığınız kadar karşılık göreceksiniz.

Rüyada bir sürü kara kedi görmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara sığır sürüsü görmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına yorulur.

Rüyada kara keçi sürüsü görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına işaret eder.

Rüyada kara böcek sürüsü görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü kara sinek görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına yorulur.

Rüyada bir sürü kara böcek görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kara kedi ısırması görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına işarettir.

Rüyada küçük kara kedi görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments