Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde idrar görmek

Rüyada evde idrar görmek

Rüyada evde idrar görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine delalettir.

Rüyada evde idrar gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanları iyi kullanmaya çalışmalısınız.

Rüyada evde idrar görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, gam ve keder çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada eve idrar yapmak iyi, hayırlı bir evlat olacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Rüyada idrarını üzerine yapmak yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine inanılır.

Rüyada idrar koklamak evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrarını görmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrarında kurt görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına yorulur.

Rüyada idrar kokusu duymak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, zafer elde edileceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada idrar atmak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments