Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrarında kurt görmek

Rüyada idrarında kurt görmek

Rüyada idrarında kurt görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, işlerinizin bozulacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, hastalıklardan kurtulacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada idrarında kurt gördüyseniz:

  • Diğer yandan fazla kilolarınız yüzünden bazı zorluklar yaşamaya başladığınızı unutmamalısınız.

Rüyada idrarla kurt dökmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, ekmeğinin azalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrarında kurt görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Rüyada idrarda kurt görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, yüksek diploma alacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada idrar dökmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye yorulur.

Rüyada mutfağa idrar yapmak kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada koyu renkli idrar görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada kahverengi idrar görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada idrar yapan birini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments