Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrarını üzerine yapmak

Rüyada idrarını üzerine yapmak

Rüyada idrarını üzerine yapmak iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, ev taşımaya, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine rivayet eder.

Rüyada idrarını üzerine yapmak gördüyseniz:

  • Tuhaf, ilginç, aldatıcı, beklenmedik veya ilham verici olaylar yaşanabilir.

Rüyada camide idrar yapmak hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine yorulur.

Rüyada tuvalete idrarını yapmak işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada tuvalete idrar yapmak girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatağa idrar yapmak de zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere idrar yapmak yeni bir hayat kuracağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada kendi üzerine idrar yapmak hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işarettir.

Rüyada yeşil idrar yapmak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada altına idrar yapmak dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments