Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar atmak

Rüyada idrar atmak

Rüyada idrar atmak kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada idrar atmak gördüyseniz:

  • Yeni bir atılım yapmak için büyük fırsatlarla karşılaşacaksınız.

Rüyada idrar atmak hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, kazançlı adımlar atılacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına işaret eder.

Rüyada bebek idrarı görmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada idrarla kurt dökmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada idrar yapan birini görmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalet eder.

Rüyada idrara çıkmak yüklü miktarda kazanç getireceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada idrarında kurt görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara idrar yapmak az maliyetle ticarete atılacağına, kısmetlerinin bol olacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivene idrar yapmak huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments