Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrarını görmek

Rüyada idrarını görmek

Rüyada idrarını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet eder.

Rüyada idrarını gördüyseniz:

  • Şu sıralar tanışacağınız yeni insanlarla kalıcı dostluklar kurmanız mümkün.

Rüyada kedi idrarı görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına alamet eder.

Rüyada idrar tahlili yaptırmak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli idrar yapmak maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına işaret eder.

Rüyada idrarından kan görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, hayallerinin yıkılacağına delalet eder.

Rüyada başkasını idrar yaptığını görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine yorulur.

Rüyada üzerinde idrar görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına delalettir.

Rüyada yatağa idrar yapmak her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına delalettir.

Rüyada merdivene idrar yapmak zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments