Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi korumak

Rüyada anneyi korumak

Rüyada anneyi korumak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada anneyi korumak gördüyseniz:

  • Aşırı ya da abartılı tepkiler vermek problemlere veya gelecekle ilgili belirsizliklere neden olabilir.

Rüyada anneyi korumak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, dolandırılacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada annesini korumak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu korumak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, itibarının ve makamının artacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada namusunu korumak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına işarettir.

Rüyada bebekleri korumak tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, inancını bir kenara atacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kızını korumak önemli sorumluluklar alacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada eşini korumak ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını korumak bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments