Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebekleri korumak

Rüyada bebekleri korumak

Rüyada bebekleri korumak kafasının da rahat edeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına inanılır.

Rüyada bebekleri korumak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız.

Rüyada bebek korumak net bir bakış açısı kazanacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada bebekleri korumak yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir bebeği korumak ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, içinin rahat edeceğine inanılır.

Rüyada bebeğini korumak şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği korumak işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, hanesine huzurun dolacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada birilerini korumak maddi sıkıntısı olmayacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına işaret eder.

Rüyada annesini korumak anne baba duaları alınacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir kızı korumak kötü sözler duyacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments