Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv kovalamak

Rüyada civciv kovalamak

Rüyada civciv kovalamak hataların düzeltileceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada civciv kovalamak gördüyseniz:

  • Bırakın konuşsunlar.

Rüyada civciv kovalamak yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kümeste civciv görmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada civciv pisliği görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada canlı civciv yemek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine tabir olunur.

Rüyada civciv yiyen kedi görmek ağız tadının yerine geleceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada civciv öldüğünü görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civcivden korkmak uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane civciv görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments