Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde çiş yapmak

Rüyada evde çiş yapmak

Rüyada evde çiş yapmak hayattan her istediğini alacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, rütbesinin artacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına tabir olunur.

Rüyada evde çiş yapmak gördüyseniz:

  • Yedek bir plana ihtiyacınız var.

Rüyada evde çiş yapmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, doyasıya sefasını süreceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine yorulur.

Rüyada birinin üzerine çiş yapmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada bahçeye çiş yapmak aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, evindeki huzurun bozulacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başkasının çiş yapmak sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dışarı çiş yapmak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine işaret etmektedir.

Rüyada odaya çiş yapmak her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada bebek çiş yapmak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli çiş yapmak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments