Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek çiş yapmak

Rüyada bebek çiş yapmak

Rüyada bebek çiş yapmak takdir toplayacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada bebek çiş yapmak gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada bebek çiş yapmak kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına yorulur.

Rüyada camiye çişini yapmak kazancın arttırılacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada yemeğe çiş yapmak fırsatların teker teker elden kaçacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada yatağa çiş yapmak işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna yorulur.

Rüyada altına büyük çişini yapmak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada tuvalete çiş yapmak çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, başarısızlığa düşüleceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eline çiş yapmak rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kazançların artacağına tabir olunur.

Rüyada halıya çişini yapmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments