Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışarı çiş yapmak

Rüyada dışarı çiş yapmak

Rüyada dışarı çiş yapmak bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada dışarı çiş yapmak gördüyseniz:

  • Katılacağınız topluluklara ilişkin aktivitelerin karşılığını verebilir veya karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada dışarıya çiş yapmak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dışarı çiş yapmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, ailesinden hayır göreceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işarettir.

Rüyada dışarı tuvaletini yapmak kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine rivayet eder.

Rüyada dışarıda banyo yapmak işlerinin tutacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine işarettir.

Rüyada dışarıya tuvaletini yapmak başka alanlara yöneleceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına alamet eder.

Rüyada dışarıya büyük abdestini yapmak günahların af olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalettir.

Rüyada tuvaletini dışarı yapmak yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına yorulmaktadır.

Rüyada dışarıda tuvaletini yapmak rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments