Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının çiş yapmak

Rüyada başkasının çiş yapmak

Rüyada başkasının çiş yapmak dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, malının da eksilmeyeceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, ömrünün de uzun olacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının çiş yapmak gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada balkona çiş yapmak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalet eder.

Rüyada evin ortasına çiş yapmak iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, bazı iş birlikleri yapacağına delalettir.

Rüyada çok fazla çiş yapmak iyi hissedeceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvara çiş yapmak sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına inanılır.

Rüyada namaz kılarken çiş yapmak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına yorulur.

Rüyada kendine çiş yapmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada etrafa çiş yapmak gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada oturarak çiş yapmak horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments