Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin üzerine çiş yapmak

Rüyada birinin üzerine çiş yapmak

Rüyada birinin üzerine çiş yapmak gönlünün rahata ereceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin üzerine çiş yapmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizi seven kimselere yabancılaşmanız, onları görmeye bile tahammül edememeniz olasıdır.

Rüyada merdivende çiş yapmak koşulların her geçen gün düzeleceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına işarettir.

Rüyada altına çiş yapmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada küvete çiş yapmak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada yere çiş yapmak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına rivayet eder.

Rüyada siyah çiş yapmak kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işarettir.

Rüyada eline çiş yapmak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada halıya çiş yapmak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada pantolona çiş yapmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments