Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli çiş yapmak

Rüyada sürekli çiş yapmak

Rüyada sürekli çiş yapmak rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli çiş yapmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya planlarınızı açıkça dile getirmeniz ilişkilerinizin güçlenmesini sağlıyor.

Rüyada sürekli çiş yapmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürekli temizlik yapmak alın ter ile ekmeğini kazanacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına işaret eder.

Rüyada sürekli idrar yapmak sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli yolculuk yapmak dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürekli yemek yapmak yaşam enerjisine kavuşacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli kaka yapmak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada sürekli banyo yapmak iş hayatında terfi alınacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada leğene çiş yapmak iç sıkıntısına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments