Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde canlı tavuk görmek

Rüyada evde canlı tavuk görmek

Rüyada evde canlı tavuk görmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, konforundan da ödün vereceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine alamet eder.

Rüyada evde canlı tavuk gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yaptığından bağımsız programlar yapmaya çalışmalı, diğerlerinin baskısına boyun eğmemelisiniz.

Rüyada evde canlı tavuk görmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine alamet eder.

Rüyada canlı tavuk yakalamak sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada canlı tavuk satın almak sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, mal mülk kazanacağına delalet eder.

Rüyada canlı tavuk yakmak bahtının açık olacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada canlı tavuk yemek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada canlı tavuk kesmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, ticaret sektörüne atılacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz canlı tavuk görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, kindar olacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada canlı tavuk almak yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments