Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı tavuk almak

Rüyada canlı tavuk almak

Rüyada canlı tavuk almak hastalıklarının da şifasını bulacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kararlarına saygı duyulacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada canlı tavuk almak gördüyseniz:

  • İç sesiniz, özel yaşamınızı ilgilendiren konularda sizi en doğru yöne yönlendirebilir.

Rüyada canlı tavuk yakalamak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına alamet etmektedir.

Rüyada canlı beyaz tavuk görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada canlı tavuk satın almak aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine yorulmaktadır.

Rüyada canlı tavuk pişirmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada canlı tavuk yemek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, beddua ve ah alacağına delalet eder.

Rüyada canlı tavuk görmek sorunların ve engellerin biteceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada canlı tavuk yakmak geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına delalettir.

Rüyada canlı tavuk kesmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments