Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı tavuk satın almak

Rüyada canlı tavuk satın almak

Rüyada canlı tavuk satın almak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çevrenizden takdir görmeye, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, büyük bir mala sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada canlı tavuk satın almak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi tam anlamıyla ifade etmeniz gerekiyor, eksikler sizin için handikapa dönüşebilir.

Rüyada canlı tavuk satın almak kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz canlı tavuk görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada canlı tavuk görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde canlı tavuk görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada canlı tavuk yakmak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada canlı tavuk almak bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine rivayet eder.

Rüyada canlı beyaz tavuk görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada canlı tavuk pişirmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments