Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı tavuk yemek

Rüyada canlı tavuk yemek

Rüyada canlı tavuk yemek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine yorulur.

Rüyada canlı tavuk yemek gördüyseniz:

  • Maddi şanslar söz konusu olabilir.

Rüyada canlı tavuk yemek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde canlı tavuk görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına işarettir.

Rüyada canlı tavuk görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına işaret eder.

Rüyada canlı tavuk almak elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada canlı tavuk pişirmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada canlı beyaz tavuk görmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada canlı tavuk satın almak bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine inanılır.

Rüyada canlı tavuk yakalamak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments