Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı tavuk kesmek

Rüyada canlı tavuk kesmek

Rüyada canlı tavuk kesmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, sevindirici şeyler duymaya, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına alamet eder.

Rüyada canlı tavuk kesmek gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermeli veya pratik olmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada canlı tavuk kesmek rüya sahibinin kazancının artacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına tabir olunur.

Rüyada canlı tavuk pişirmek duaların kabul göreceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde canlı tavuk görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine yorulur.

Rüyada canlı tavuk yemek yüklü bir miktar borç verileceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına inanılır.

Rüyada canlı beyaz tavuk görmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada beyaz canlı tavuk görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, kötü günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada canlı tavuk yakalamak takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada canlı tavuk almak sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments