Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı tavuk yakalamak

Rüyada canlı tavuk yakalamak

Rüyada canlı tavuk yakalamak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, atılan adımların zarar vereceğine, sorunlu bir döneme gireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kudretinin yerine geleceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine işaret eder.

Rüyada canlı tavuk yakalamak gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişiler ilerlemek istediğiniz konularda size yardım edebilirler.

Rüyada canlı tavuk yakalamak başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada canlı tavşan yakalamak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada canlı bıldırcın yakalamak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada canlı ördek yakalamak evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işarettir.

Rüyada canlı keklik yakalamak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, aksiliklerin aşılacağına inanılır.

Rüyada canlı balık yakalamak hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk yakalamak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine inanılır.

Rüyada yaban tavuğu yakalamak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments