Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde beyaz güvercin görmek

Rüyada evde beyaz güvercin görmek

Rüyada evde beyaz güvercin görmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi tam anlamıyla ifade etmeniz gerekiyor, eksikler sizin için handikapa dönüşebilir.

Rüyada evde beyaz güvercin görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine işaret eder.

Rüyada iki beyaz güvercin görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercin yavrusu görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada beyaz güvercin tutmak heveslerinin de azalacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz güvercin öldürmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, harama göz dikmeyeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada iki tane beyaz güvercin görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah güvercin görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments