Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz güvercin öldürmek

Rüyada beyaz güvercin öldürmek

Rüyada beyaz güvercin öldürmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz güvercin öldürmek gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgilinizle bazı görüş ayrılığınız olabilir.

Rüyada beyaz güvercin öldüğünü görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz güvercin öldürmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, rahatının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada güvercinlerin öldüğünü görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine delalet eder.

Rüyada güvercin öldüğünü görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin öldürmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada güvercini öldürmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin öldürdüğünü görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercinin öldüğünü görmek rahat bir hayata adım atılacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments