Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve siyah güvercin görmek

Rüyada beyaz ve siyah güvercin görmek

Rüyada beyaz ve siyah güvercin görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada beyaz ve siyah güvercin gördüyseniz:

  • Belli konularda bakış açınızı dile getirmenin ya da uygulamanın farklı yollarını bulmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada beyaz siyah güvercin görmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz güvercin görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz ve siyah güvercin görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada siyah ve beyaz güvercin görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah güvercin yakalamak sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah güvercin öldürmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü siyah güvercin görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah güvercin görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments