Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki beyaz güvercin görmek

Rüyada iki beyaz güvercin görmek

Rüyada iki beyaz güvercin görmek fakirliğinin biteceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, sevdiklerini de koruyacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, büyük bir makama geleceğine alamet eder.

Rüyada iki beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Duygusal yaklaşımlarınız baştan çıkarma yönünde olabilir.

Rüyada beyaz güvercini elinde tutmak yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kötü yollara gireceğine, ayaklandıracağına rivayet eder.

Rüyada konuşan beyaz güvercin görmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada başında beyaz güvercin görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, geniş bir ev satın alacağına, büyük bir aşk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada iki beyaz güvercin görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde beyaz güvercin görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işarettir.

Rüyada beyaz ve yeşil güvercin görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin tutmak dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine işarettir.

Rüyada evin içinde beyaz güvercin görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, sorunların üstüste geleceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments