Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz güvercin tutmak

Rüyada beyaz güvercin tutmak

Rüyada beyaz güvercin tutmak belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercin tutmak gördüyseniz:

  • Sırlar, yanılsamalar veya yalanlar maddi veya özel yaşamınızla ilgili kayıplara neden olabilir.

Rüyada beyaz güvercini elinde tutmak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin tutmak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada güvercin tutmak iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercini elinde tutmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına delalettir.

Rüyada güvercini tutmak dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada elinde güvercin tutmak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine yorulur.

Rüyada yabani güvercin tutmak çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, geleceğinin parlak olacağına delalettir.

Rüyada güvercin elde tutmak her geçen gün sorunların artacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments