Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev üstüne çıkmak

Rüyada ev üstüne çıkmak

Rüyada ev üstüne çıkmak Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir haberin size bir türlü ulaşamaması ya da neşenizi kaçırabilecek haberler almanız da olasıdır.

Rüyada ev üstüne çıkmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, onu yalnız bırakmayacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına delalettir.

Rüyada apartmanın üstüne çıkmak daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada taş üstüne çıkmak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada masanın üstüne çıkmak çok hayırlı adımların atılacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvar üstüne çıkmak uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenin en üstüne çıkmak çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, çok iyi giden işlerin duracağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sandalyenin üstüne çıkmak böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işarettir.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments