Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masanın üstüne çıkmak

Rüyada masanın üstüne çıkmak

Rüyada masanın üstüne çıkmak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada masanın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ya da ortaklık istenilen ekstrayı getirebilir.

Rüyada masanın üstüne çıkmak önüne pek çok imkan sunulacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Rüyada masaya çıkmak aile hayatındaki muhabbetin artacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada masanın üzerine çıkmak göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağacın üstüne çıkmak geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kişinin can derdine düşeceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatının üstüne çıkmak hayallere kavuşulacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolabın üstüne çıkmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağın üstüne çıkmak işlerdeki verimin artacağına, konforunun artacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev üstüne çıkmak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments