Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar üstüne çıkmak

Rüyada duvar üstüne çıkmak

Rüyada duvar üstüne çıkmak rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine rivayet eder.

Rüyada duvar üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konulardan veya kulaktan dolma bilgilere göre hareket etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada duvarın üstüne çıkmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya tabir olunur.

Rüyada duvar üstüne çıkmak mallarının ve kazancının çoğalacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarın üstüne oturmak üzüntülerin daha da artacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, en doğru şekilde öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolap üstüne çıkmak yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine delalettir.

Rüyada bulutların üstüne çıkmak birçok kişinin yardımına koşulacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolabın üstüne çıkmak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada kabenin üstüne çıkmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada sandalyenin üstüne çıkmak sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments