Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi temizlik yapmak

Rüyada evi temizlik yapmak

Rüyada evi temizlik yapmak zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada evi temizlik yapmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada ev temizliği yapmak yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işaret eder.

Rüyada evde temizlik yapmak işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye rivayet eder.

Rüyada eski evde temizlik yapmak sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ev temizlik yapmak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, ailesini kaybedeceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evi temizlik yapmak doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve temizlik yapmak kapanan bütün kapıların açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine işaret eder.

Rüyada deterjanla temizlik yapmak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beden temizliği yapmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments