Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde temizlik görmek

Rüyada evde temizlik görmek

Rüyada evde temizlik görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, beklediklerini duyacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, haklılığının anlaşılacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine alamet eder.

Rüyada evde temizlik gördüyseniz:

  • Bazı plan veya programları uygulama veya yetiştirme çabası içerisinde olmanız bazı uyaranları gözden kaçırmanız anlamına gelebilir.

Rüyada büyük ve temiz ev görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada evde temiz su görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, imkanlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde temizlikçi görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada eski evde temizlik yapmak bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada evde temizlik yapıldığını görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına inanılır.

Rüyada ev temizliği yaptığını görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına işarettir.

Rüyada temizlenen ev görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına yorulur.

Rüyada temiz ve büyük ev görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments