Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev temeli kazmak

Rüyada ev temeli kazmak

Rüyada ev temeli kazmak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada ev temeli kazmak gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız bir süreç olabilir.

Rüyada ev temeli kazmak alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin temelini kazmak keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, makam edineceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bina temeli kazmak kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada inşaat temeli kazmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada temel kazmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada ev temeli atıldığını görmek yeni şeyler keşfedeceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev temel atmak bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine delalettir.

Rüyada kazılmış ev temeli görmek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments