Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev tavanının çöktüğünü görmek

Rüyada ev tavanının çöktüğünü görmek

Rüyada ev tavanının çöktüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada ev tavanının çöktüğünü gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada tavanı yüksek ev görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek tavanlı ev görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kırılan kalbin onarılacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına işarettir.

Rüyada ev tavanının çöktüğünü görmek dertlerine çare bulacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına işarettir.

Rüyada tavansız ev görmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev tavanı görmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada tavanı akan ev görmek daha fazla gelir sahibi olacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada evin tavanını siyah görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çökmüş tavan görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments