Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çökmüş tavan görmek

Rüyada çökmüş tavan görmek

Rüyada çökmüş tavan görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çökmüş tavan gördüyseniz:

  • Sizinle aynı görüşte olmayabilirler.

Rüyada evin tavanında yılan görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tavanı akan ev görmek hırpalanacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavanda böcek görmek çok iyi kazançlar elde edileceğine, işlerine yeni işler katacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yüksek tavan görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavan çöktüğünü görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, kişinin kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada tavanı delik görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, güzel günlerin sona ereceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tavana değmek işlerin çığırından çıkacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada odanın tavanını görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments