Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek tavanlı ev görmek

Rüyada yüksek tavanlı ev görmek

Rüyada yüksek tavanlı ev görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, diplomalarının artacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına yorulur.

Rüyada yüksek tavanlı ev gördüyseniz:

  • Trendleri siz yaratıyorsunuz, bazı değişiklikler yapmanız insanların düşüncelerini veya bazı işlere yaklaşımını değiştirebilir.

Rüyada yüksek tavanlı ev görmek şansının artacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine delalet eder.

Rüyada tavanı yüksek ev görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada yüksek tavan görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, variyet sahibi olacağına, günahtan temizlenmeye tabir olunur.

Rüyada çok yüksek tavan görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada ev tavanının çöktüğünü görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına delalet eder.

Rüyada tavansız ev görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada tavanı akan ev görmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, bazı konularda önayak olunacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine işarettir.

Rüyada ev tavanı görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments