Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanı yüksek ev görmek

Rüyada tavanı yüksek ev görmek

Rüyada tavanı yüksek ev görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, imkânsızı başaracağına, maddi zararını karşılayacağına, sorunları başarıyla çözmeye inanılır.

Rüyada tavanı yüksek ev gördüyseniz:

  • Belli konuları sakin şekilde ele almanız coşkulu veya ani tepkiler vermenizden daha faydalı sonuçlar verebilir.

Rüyada tavanı yüksek ev görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yüksek tavanlı ev görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek tavan görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, konforunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek tavan görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavansız ev görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, hayırlı kapılar açılacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada tavanı akan ev görmek beklenmedik kapıların açılmasına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev tavanının çöktüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada ev tavanı görmek planlarının gerçekleşeceğine, yeteneklerini geliştirmeye, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments