Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev satın almaya çalışmak

Rüyada ev satın almaya çalışmak

Rüyada ev satın almaya çalışmak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, huzurunun artacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev satın almaya çalışmak gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzından kişilerle bir araya gelebilir, farklı yer veya kişileri ziyaret edebilir, ilginç planlar yapabilirsiniz.

Rüyada ev satın almaya çalışmak maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada ev satın alıp taşınmak yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev satın almayı istemek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev satın almayı düşünmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine alamet eder.

Rüyada ev satın almayı görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı almaya çalışmak kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine delalettir.

Rüyada dondurma almaya çalışmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine tabir olunur.

Rüyada boy abdesti almaya çalışmak kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments